Η ΣΠΟΥΔΗ

spoudi-thumb4-min.jpg
spoudi-thumb7-min.jpg
spoudi-thumb6-min.jpg
spoudi-thumb5-min.jpg
e-spoudi-dashboard-new-min.jpg
e-spoudi-graphs-new-min.jpg
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης “Η ΣΠΟΥΔΗ” ιδρύθηκε το 2014 στην Καβάλα. Τρεις νέοι καθηγητές, με χρόνια διδακτικής εμπειρίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία ενός φροντιστηρίου που θα παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
Το φροντιστήριο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και είναι στελεχωμένο με άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Συνδυάζει τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας με τις νέες τεχνολογίες φιλοδοξώντας να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η δουλεια μας

Η app2u ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας του φροντιστηρίου “Η ΣΠΟΥΔΗ” καθώς και το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης του φροντιστηρίου, που ταυτόχρονα αποτελεί χώρο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ γονιών, μαθητών και καθηγητών.

Αρχικά, προχωρήσαμε στην ανάλυση απαιτήσεων της ιστοσελίδας προκειμένου να καταλήξουμε στη δομή και το περιεχόμενό της. Δεδομένου του μεγάλου όγκου πληροφορίας που έπρεπε να προβάλλεται στην ιστοσελίδα, οργανώσαμε το περιεχόμενο της σε υποενότητες, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας με λίγα κλικ. Επιπρόσθετα, δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης καθιστώντας την ανανέωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας απλή και αποδοτική. Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε με χρήση του app2uCMS και βασίστηκε σε εμπορικό theme το οποίο προσαρμόσαμε στις ανάγκες του φροντιστηρίου.

Για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της διαδικτυακής εφαρμογής e-Σπουδή συνεργαστήκαμε στενά με τους ανθρώπους του φροντιστηρίου σε όλα τα στάδια, από την αρχική ανάλυση απαιτήσεων μέχρι το επίσημο launch.
Η εφαρμογή που αναπτύχθηκε δίνει τη δυνατότητα στους γονείς και τους μαθητές, αφού συνδεθούν με το λογαριασμό τους (login), να αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες και πληροφορίες όπως η μηνιαία και τριμηνιαία αξιολόγηση του μαθητή, οι ηλεκτρονικές σημειώσεις, συζήτηση (chat) με τον καθηγητή, ημερολόγιο μαθητή, εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων, απουσίες, ειδοποιήσεις, βαθμολογίες κ.α.
Ταυτόχρονα οι καθηγητές και η γραμματεία του φροντιστηρίου έχουν πλήρη εποπτεία της λειτουργίας του φροντιστηρίου και μπορούν μέσω της εφαρμογής να αλληλεπιδρούν με τους μαθητές τους και να ενημερώνουν τα στοιχεία τους εκτελώντας λειτουργίες όπως διαχείριση μαθητολογίου, καταχώρηση βαθμών και απουσιών, διαχείριση προγράμματος, διαμοίραση σημειώσεων, εκτύπωση αρχείων, προβολή γραφημάτων αξιολόγησης κ.α.

Υπηρεσιες

web development application ux design

Τεχνολογιες

app2ucms css3 html5 javascript php

Ημερομηνια ολοκληρωσης

2016