Inver

inver-thumb1-min.jpg
inver-thumb2-min.jpg
inver-thumb4-min.jpg
inver-thumb5-min.jpg
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Η INVER είναι μια διεθνής εταιρεία με ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά των βιομηχανικών χρωμάτων. Ο όμιλος INVER βασίζεται στο δυναμικό 600 εργαζομένων και αποτελείται από ένα μεγάλο δίκτυο εταιρειών. 
Η Inver East Med, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Inver στην Ελλάδα, ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2010 και έχει αποκλειστικό αντικείμενο την πώληση βιομηχανικών χρωμάτων σε μορφή πούδρας, τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και σε άλλες βαλκανικές χώρες. Η πολιτική της INVER EAST MED έχει ως βασικούς άξονες την προσήλωση στην ποιότητα, την αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών και τη δημιουργία της μεγαλύτερης γκάμας ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, στην περιοχή των Βαλκανίων.

Η δουλεια μας

Στο πλαίσιο αυτού του έργου η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας για την εταιρεία Inver East Med. Η ιστοσελίδα εκτός από την παρουσίαση της Inver και των προϊόντων της ενσωματώνει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία και υπηρεσίες για τους επισκέπτες της.
Συγκεκριμένα, τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη είναι τα εξής:
- Υπολογιστής βαφής, για τον υπολογισμό της βαφής που απαιτείται ανάλογα με την επιφάνεια κάλυψης, το πάχος βαφής και την απόδοση %
- Παλέτα χρωμάτων, για την προβολή των διαθέσιμων προϊόντων ανά χρώμα
- Προηγμένη αναζήτηση προϊόντων με χρήση φίλτρων
​Επιπρόσθετα, οι πελάτες χονδρικής, αφού συνδεθούν στο σύστημα με το λογαριασμό τους, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν online παραγγελίες προϊόντων. Λειτουργίες όπως το fast order και το ιστορικό προϊόντων προηγούμενων παραγγελιών καθιστούν αυτή τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη.

Υπηρεσιες

web development

Τεχνολογιες

app2ucms css3 html5 javascript php

Ημερομηνια ολοκληρωσης

2017