Peace & Chaos

peace-thumb1.jpeg
peace-thumb2.jpeg
peace-thumb3.jpeg
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

H Peace & Chaos δημιουργήθηκε από τη Νεφέλη Άλλαν και το Δημήτρη Πανταζή, ένα συνδυασμό από αντίθετες ενέργειες που ενώνονται και σχηματίζουν μια ενότητα ισορροπίας. Ο Δημήτρης και η Νεφέλη ξεκίνησαν τη λειτουργία την Peace & Chaos με μικρά βήματα και πολύ πάθος. Από την πρώτη τους κολεξιόν το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο και τα ρούχα τους πλέον βρίσκονται σε διάφορες μπουτίκ και καταστήματα ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι Peace & Chaos εξελίσσονται συνεχώς παραμένοντας ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ενώ παράλληλα διατηρούν το δικό τους προσωπικό στυλ.

Η δουλεια μας

Η app2u ανέλαβε την κατασκευή του eshop για το ελληνικό fashion brand Peace & Chaos. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εκφράζει τις αξίες και τα χαρακτηριστικά της Peace & Chaos και ταυτόχρονα θα εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης και την ασφάλεια των online αγορών στους επισκέπτες της.
Έτσι βασιζόμενοι στην πλατφόρμα Magento δημιουργήσαμε ένα eshop με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που καθιστούν την online αγορά εύκολη, γρήγορη και ασφαλή. Επιπρόσθετα, το eShop ενσωματώνει εργαλείο "Stockists", το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να αναζητά τα κοντινότερα καταστήματα με προϊόντα της Peace & Chaos, εισάγοντας τη διεύθυνσή του. Τέλος, έμφαση δόθηκε στον τρόπο που παρουσιάζονται ο καμπάνιες του brand, με τη χρήση ενός πλήρως διαμορφώσιμου πλέγματος φωτογραφιών.

Υπηρεσιες

e-shop

Τεχνολογιες

magento

Ημερομηνια ολοκληρωσης

2016